ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Vensterbanken

De sfeer in huis is erg belangrijk. Een vensterbank speelt daar in dan ook een belangrijke rol en is de keuze voor een vensterbank is dan ook een persoonlijke keuze. Naast keukenbladen zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren van badkamerbladen, vensterbanken en tafelbladen. De natuursteen fabriek levert de stenen volgens uw wens. Het is dan ook geen probleem om uw eigen creativiteit te gebruiken bij het uitzoeken van de juiste keuze. Twijfelt u over de aanschaf van een bepaalde vensterbank? Vul dan ons offerte formulier in en ontvang een vrijblijvende prijsopgave voor vensterbanken naar uw specificaties van verschillende steen soorten.

U kunt hier de offerte aanvragen.

Vensterbanken met uw eigen ‘touch’

Composiet, terrazzo, graniet en keramiek zijn de materialen die wij aan u kunnen leveren. Echter zijn wij hier erg flexibel in. U wenst Terrazzo bladen in de kleur van uw huis? Of wilt u toch liever een granieten vloer, deurplint of afwerking? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u het door u gewenste materiaal krijgt waar u dat dan ook wilt. Uiteraard bieden wij de top merken Compac en Silestone aan. Deze beschikken over een hoge kwaliteit en zijn de twee beste composiet leveranciers ter wereld. Kwaliteit staat bij ons bovenaan omdat het uiteraard de bedoeling is dat u aan onze vensterbanken jaren lang plezier moet kunnen hebben. Voor meer informatie over Compac en Silestone gaat u naar onze hoofdpagina en zoekt u tussen materialen. Voor meer informatie over hoe een vensterbank wordt gemaakt, verwijzen wij u door naar de pagina over de natuursteen fabriek. Daar zullen wij u uitgebreid toelichting geven.

Installatie en informatie

Naast het leveren van vensterbanken kunnen wij indien nodig ook de vensterbanken bij u thuis installeren in uw huis. Naast het leveren van de vensterbanken leveren wij ook keukenbladen, badkamerbladen en tafelbladen. Bij de keuken en badkamerbladen leveren wij ook prachtige spoelbakken die zowel in steen, tegelvariant en roestvrij staal geleverd kunnen worden. Daarbij komt ook nog eens een aanbod van onze kranen kijken die zeker niet zullen misstaan in uw huis. Ook deze kunnen gecombineerd worden met de aankoop van vensterbanken.

Bij het invullen van de offerte kunt u de gewenste maten van de vensterbanken nog de naam van de stenen die u wenst, doorgeven aan ons. Wij maken dan een zorgvuldige offerte voor u klaar. Mocht u verschillende stenen willen, is dit bij ons geen enkel probleem.

Indien u meer wilt weten over de service en de garantie die wij voor u hebben kunt u ons altijd een belletje geven. Wij staan u graag ter woord en zijn in aller tijden bereidt u te helpen. Voor meer informatie over de verschillende kleuren en mogelijkheden van uw vensterbanken, maken wij graag een afspraak met u en komen wij graag bij u langs voor een persoonlijke toelichting.