ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Spoelbakken

Spoelbakuitsparingen zijn gratis indien u een order plaatst van boven de € 999!

Spoelbakken voor uw badkamer, garage en keuken.

Naast het schitterende aanbod van onze badkamerbladen, leveren wij ook mooie spoelbakken die we zowel in roest vrij staal, steen, alsmede in een tegeltjesvariant kunnen leveren. Ook het aanbod van onze kranen is enorm en zullen zeker niet misstaan in uw badkamer. Beide kunnen wij ook meteen voor u installeren.

De spoelbak is een belangrijk onderdeel in de keuken. U gebruikt deze ongemerkt ontzettend vaak. Met de spoelbak is uw keukenblad helemaal af en klaar voor een nieuwe uitdaging. Mocht u een spoelbak aan willen schaffen, raden wij dit aan om in één keer te doen met het keukenblad. Wij houden dan namelijk rekening met de uitsparing die in het keukenblad moet komen. Zo ziet het er een stuk verzorgder uit en is dit voor u een stuk makkelijker werken. Wij verzorgen de gehele installatie van zowel de kraan als het keukenblad zelf voor u.

Mocht u interesse hebben in een nieuw keukenblad en spoelbak? Dan komen wij deze graag bij u opmeten. Ook laten wij de verschillende soorten stalen zien van het keukenblad zoals terrazzo, keramiek, composiet of graniet. Ook over de spoelbakken vertellen wij de nodige informatie. Op het gebied van kranen, spoelbakken en keukenbladen zijn wij zeer gespecialiseerd. Wij komen daarom ook graag bij u langs om het nodige te vertellen. Door dat wij geen dure showrooms hebben en geen verkopers met bonussen hanteren, kunnen wij onze scherpe prijs garantie hanteren.

In het geval u een spoelbak op een geheel andere plek wilt dan de keuken, is dit uiteraard ook mogelijk. Ook in bijvoorbeeld de garage of badkamer installeren wij de spoelbakken zonder problemen!

Indien u nog met een vraag zit, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door middel van het contact formulier.

In de offerte is het mogelijk om de gewenste maten  van uw keukenblad doorgeven. Ook de kleur en de naam van de stenen kunt u hier in plaatsen. Wij zullen een goede en mooie offerte naar u terugzenden.

Voor meer informatie over onze  service en de garantie die wij leveren, twijfel niet en geef ons belletje. U kunt ook stalen aanvragen via onze website. Zo kunt u rustig even thuis vergelijken welke kleur het beste in uw badkamer past. Wilt u meer uitleg over de verschillende spoelbakken of deze zelf zien, dan komen we graag bij u langs voor een persoonlijk consult.