ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Overige toepassingen

Uiteraard staan wij bekend om onze keukenbladen. Maar naast het leveren van deze keukenbladen, zorgen wij ook voor mooie vensterbanken, tafelbladen en badkamerbladen en bieden ook natuursteen aan voor alle andere toepassingen. In de fabriek worden de stenen aangepast zoals u ze graag wenst. Dit gebeurt met de budgetstenen evenals Silestone en Compac. Wilt u een steen voor een andere toepassing gebruiken dan een keukenwerkblad? Stuur ons een offerte en wij gaan kijken wat er allemaal mogelijk is.

We zijn van meerdere markten thuis en bieden naast graniet en composiet ook keramische werkbladen en keukenbladen van terrazzo aan. U kunt ook tegels, plinten, spatplaten van een mooie natuursteen bij ons bestellen. Al deze opties vindt u weer terug in het offerte formulier. Daarnaast kunt u bij ons ook meteen spoelbakken en kranen bestellen.

Overige toepassingen – Het aanvragen van een offerte

De door u gewenste maten, kleuren, afwerkingen en randen kunt u aan ons doorgeven in de offerte. Ook voor de overige toepassingen waar u het natuursteen voor wilt gebruiken, kunt u vermelden in de offerte. Binnen een dag zullen wij u dan een mooie en duidelijke offerte terug sturen. Voor uw inbouwapparatuur of andere speciale wensen, kunnen wij u door onze scherpe prijzen een mooie offerte toesturen.

Zodra u het aanbod accepteert en de totale kosten heeft betaald, gaan wij aan de slag. Wij komen bij u langs op de maten op te meten zodat wij de order door kunnen sturen naar de natuursteen fabriek waar uw bestelling op professionele wijze gehele volgens uw specificaties wordt afgeleverd. Daarna halen wij de stenen voor u op en bezorgen deze netjes en verzorgd bij u thuis. Als u er voor gekozen heeft om deze te laten installeren, dan gaan onze monteurs meteen aan de slag zodat u vrijwel direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst.

Overige toepassingen – ook voor bedrijven

Ook in het bedrijfsleven zijn wij erg actief. Als u voor uw bedrijf graniet, terrazzo, composiet of keramiek wenst, kunnen wij dit voor u regelen. Wij leveren Business 2 Business door heel Europa. Wij komen graag bij u langs om in overleg te gaan over de eventuele mogelijkheden. Door middel van een samenwerking kunnen wij wellicht voor nog scherpere prijzen zorgen. Onze leveranciers kunnen ons namelijk weer een betere prijs aanbieden omdat wij in één keer meerdere bladen afnemen met dezelfde specificaties. En als onze inkoopprijs lager uitvalt, dan zullen we dit natuurlijk doorrekenen in de prijzen in onze offerte.