ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Natuursteen Prijzen

Natuursteen prijzen – onze absurd lage prijzen

Doordat wij zulke scherpe prijzen hanteren, denken veel mensen dat dit misschien ten koste gaat van onze kwaliteit van onze keukenbladen en service. In tegendeel! Door direct in de fabriek onze producten in te kopen, voorkomen wij dat er onnodige kosten worden gemaakt. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet meer betalen dan nodig is. Bovendien willen we ook geen woekerwinsten maken over de rug van onze klanten. De klant is dus koning, niet de leverancier. Mocht u op andere websites lagere prijzen vinden, vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen kijken of er iets mogelijk is, of dat we u wellicht een ander aanbod kunnen doen.

Showroom of webwinkel?

Wij hanteren hele scherpe prijzen voor al onze producten. Dit komt met name, doordat u niet mee betaalt aan diverse vaste kosten zoals een dure showroom, grote voorraden, een winkelpand, en overbodig personeel. Ook kopen wij onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek. Er komen dus geen tussenpersonen aan te pas, waardoor wij hierop ook weer een hoop geld mee sparen. Uiteraard begrijpen wij dat u het product eerst wil zien en aanraken voordat u dit daadwerkelijk gaat kopen. Daarom sturen wij u tegen een kleine vergoeding stalen toe, zodat u deze met eigen ogen kunt zien en beoordelen.

Vragen over onze prijzen?

Ook onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen. Wij zijn expert op het gebied van uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, kookplaatsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden. Daarnaast zorgen wij voor de juiste service die u nodig heeft. Wij komen de bladen inmeten en installeren. Uiteraard geven wij u ook de mogelijkheid om dit zelf te doen. Het inmeten van de bladen kost overigens niets extra en maakt deel uit van onze service zodra u onze offerte accepteert. Voor het laten installeren van de bladen door onze professionele en vakkundige medewerkers betaalt u wel een kleine extra vergoeding maar het gemak dat u hier mee ondervindt is het geld meer dan waard.

Kijk gerust even rond op onze website. Hierin vertellen wij u uitgebreid de overeenkomsten, verschillen en eigenschappen van de producten die wij leveren. Overige vragen zijn ook te vinden in de FAQ, maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Voor vragen over natuursteen prijzen of andere onderwerpen kunt u ons bereiken via het contact formulier. Voor onze lage prijzen kunt u dit aanbod echter niet aan u voorbij laten gaan! Vul dus meteen het offerte formulier om erachter te komen hoeveel u kunt besparen.