ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Kranen voor uw keuken keukenblad

De kraan is een belangrijk aspect van uw keuken. U gebruikt de kraan namelijk bijna net zo vaak als het keukenblad zelf. Daarbij maakt een mooie kraan uw keukenblad compleet en is het de kers op de taart op uw nieuwe keukenblad. Wij bieden een groot assortiment van kranen aan die uitstekend passen bij de natuursteen keukenbladen die wij leveren. Het handigste is om de kraan en het keukenblad in één keer aan te schaffen omdat we dan tijdens de productie rekening houden met de grootte van het gat in het keukenblad. Ook de installatie van zowel de kraan als het keukenblad kunnen wij voor u regelen.

Mocht u interesse hebben in een nieuw keukenblad met een bijpassende kraan, komen wij graag bij u langs met een aantal stalen van de keukenbladen van de verschillende merken en vervaardigd van verschillende materialen zoals composiet, terrazzo, keramiek en graniet. Ook nemen wij verschillende kranen mee om u een goed idee te geven hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien. Uiteraard voorzien wij u ook van de nodige informatie over de aanschaf en installatie van uw keukenblad.

Voor informatie over kranen, spoelbakken en keukenbladen zit u dus bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd op dit gebied en lichten u graag voor over deze onderdelen. Wij komen gratis bij u langs om u de nodige informatie hierover te geven. Zoals al eerder aangegeven, hanteren wij hele scherpe prijzen omdat wij niet met dure luxe showrooms werken. Ook hebben wij geen irritante verkopers in dienst. Dat is de reden dat wij deze aantrekkelijke prijzen aan kunnen bieden.

Een kraan vervangen in of op een andere locatie? Geen probleem! Of u de kraan nu in de garage, wc of badkamer wilt, wij regelen het voor u! Indien u meer wilt weten met betrekking tot de verschillende producten die wij leveren, staan onze specialisten uiteraard altijd voor u klaar. Zij geven u deskundig advies over welke kraan het beste past bij uw inrichting en bij uw wensen. Als u dus twijfelt over hoe iets moet aanpakken, dan kunnen wij u een eindje op weg helpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contact formulier als u nog vragen heeft. U kunt ook meteen onze kranen kopen in onze webshop indien u reeds een keuze heeft kunnen maken. Vul in dat geval het offerte formulier in en wij zullen u zo snel mogelijk een aanbod opsturen. Nadat dit bod geaccepteerd is, kunnen wij de kranen leveren.