ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Keukenbladen

Onze keukenbladen zijn mooi, handig en goed te onderhouden. Kortom, een keukenblad is ideaal voor in de keuken. Een keukenblad van natuursteen is voor in de keuken vaak van een sterk en zwaar materiaal gemaakt en gaat daarom lang mee en is om deze reden goed bestand tegen de warmte, behoudt zijn kleur en is makkelijk om schoon te houden. Het keukenblad is vaak ook het middelpunt van uw keuken. Daarom is een mooi keukenblad goud waard!

Een veel en al lang gebruikt materiaal genaamd kwarts (ook wel composiet genoemd) was lange tijd niet populair door de hoge kosten om producten van dit materiaal te fabriceren. Het behoorde tot de hogere segmenten van de markt, maar was daarentegen wel het nummer 1 product van onze leveranciers. Gelukkig zijn de afgelopen jaren de technieken positief veranderd, waardoor iedereen hier nu van kan profiteren en het voor veel meer mensen betaalbaar is geworden. Composiet is een relatief nieuw materiaal om keukenbladen uit te maken maar is volgens gebruikers het ideale blad voor in de keuken. Vanwege de vele kleuren en het makkelijke schoon maken, behoort deze tot één van de populairste keukenbladen van het moment.

Ook Silestone levert keukenbladen van een hard en stevig materiaal. Silestone keukenbladen bestaan namelijk ook voor 93% uit kwarts en is het eerste keukenblad wat gemaakt is met een antibacteriële beschermlaag. Dit keukenblad is dus extra hygiënisch en biedt karakteristieken die uniek zijn op de markt. Silestone is ideaal voor keukens, badkamers vloeren en wandbekledingen.

Een andere aanbieder en eveneens een grote naam is Compac. Deze Spaanse multinational produceert al vanaf de jaren ’70 marmer en composiet oppervlakken van uitmuntende kwaliteit. Daarom hebben wij er ook voor gekozen om keukenbladen, badkamerbladen en andere werkbladen van Compac composiet op te nemen in assortiment. Net als Silestone composiet is Compac composiet in meerdere varianten en een uitgebreid palet van kleuren beschikbaar.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Doordat wij geen gebruik maken van dure en luxe showrooms, grote opslagruimtes, verkopers en nog enkele winst innemende zaken, kunnen wij deze scherpe prijzen hanteren. Echter zal de kwaliteit en service hier niet ten koste van gaan. In tegendeel zelfs. Door het blijven innoveren van onze service, proberen wij steeds beter onze klanten te woord te kunnen staan. Uw keuken nog mooier maken door middel van natuursteen. Dat is ons doel!

Het aanvragen van een offerte kost slechts een minuut. Dus waar wacht u nog op? We komen binnen 24 uur met een aantrekkelijk aanbod voor het leveren van natuurstenen keukenbladen.