ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Keukenblad tekening

Een keukenblad tekening, hoe moet deze er nou uit zien? Dagelijks krijgen wij hier veel vragen over. In de video’s die u hieronder ziet, geven wij hier meer uitleg over.

Hoe een keukenblad in te meten.
Hoe randen op te meten.
Hoe een kookblad in te meten.
Hoe een spoelbak/wasbak in te meten.

U kunt uw keukenblad tekening op diverse wijzen naar ons toe sturen. Dit kan door middel van uw tekening in te scannen, via de computer door middel van het sturen van een e-mailtje of ouderwets via de post. Wij helpen u hierbij graag verder en komen na de bevestiging van de offerte uw keukenblad gratis opmeten. Hier worden dus geen kosten voor gerekend. Wel moet de offerte eerst zijn bevestigd door u waardoor u dus akkoord gaat met ons aanbod. Wij hebben voor deze aanpak gekozen en door niet van alles door te berekenen in de prijs, zoals bepaalde spelers in de markt wel doen, blijven kosten bij ons laag. Wij vinden dit een eerlijkere manier van zaken doen.

DSC00291

Wij sturen u vervolgens een computertekening ter verificatie toe die aansluit bij de door u gemaakte keukenblad tekening:
DSC00289

Keukenblad tekening & opmeten

Een keukenblad opmeten wordt handmatig gedaan. Hierbij spelen de schetsen van een tekening een belangrijke rol. Er moet met diverse zaken rekening gehouden worden. Zo moeten wij rekening houden met de spoelbak, de kraan, het gasfornuis maar ook zeker eventuele muren die iets schuin lopen. Het opmeten van een keukenblad kunt u uiteraard zelf doen, al adviseren wij wel om het door ons te laten doen. Gespecialiseerde mensen gaan hiermee aan de slag en het is ook nog eens helemaal gratis.

Deze tekeningen zijn niet alleen belangrijk voor het op maat snijden van uw keukenblad maar ook bij het installeren ervan. Zelfs voor een team van professionals is het niet uit te sluiten dat er sprake is van lichte schade bij het monteren van een keukenblad. Met een tekening kan er van te voren een plan bedacht worden om deze schade zoveel mogelijk te beperken. Als u zonder tekening en geheel zelf aan de slag gaat met het installeren van een keukenblad dan is de kans op een groot drama erg groot.

We biede keukenbladen van verschillende materialen aan op onze site maar we hebben ons met name gespecialiseerd in keukenbladen van graniet. Wanneer u eenmaal dus een beslissing heeft gemaakt, kunt u een offerte aanvragen en een tekening van de situatie bij u thuis laten maken zodat wij de keukenbladen kunnen leveren, en indien gewenst, kunnen installeren.