ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Installatie

Keukenblad installatie – kwaliteit van de steen

Naast de kwaliteit van een keukenblad en het leveren, is een keukenblad installeren ook een belangrijk onderdeel in het proces. Een steen van slechte kwaliteit wordt vaak voor een hele lage prijs aangeboden. Het is belangrijk om een steen van goed kwaliteit aan te schaffen. Chinese stenen kunnen bijvoorbeeld snel breken. Dit kan al gebeuren tijdens de installatie. Kies daarom altijd voor Europese stenen. Deze zijn kwalitatief gezien stukken beter. De Chinese import verschilt ook nogal vergeleken met de Europese import. De Chinese stenen zijn breukgevoelig en zijn vaak voorzien van oneffenheden. Wij adviseren u om een steen van goede kwaliteit aan te schaffen, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Keukenblad installatie – kwaliteit van de installatie

Een keukenblad is niet zomaar iets. Het is een zwaar blad en er komen veel dingen bij een keukenblad installeren kijken. Het is daarom van uiterst belang dat een keukenblad installeren wordt gedaan door deskundige met jarenlange ervaring. Wij willen dat er ook tijdens het installeren topkwaliteit wordt geleverd. Wij kunnen uw keukenblad ook voor u opmeten, indien u dit wenst. Wij leveren het keukenblad direct uit de fabriek, zodat het blad zijn topkwaliteit behoudt.

Niet alleen kan het een blad van natuursteen breken wanneer het per ongeluk op de harde grond valt. Bij het verkeerd plaatsen van een werkblad kan er schade ontstaan aan de wand, de keukenkastjes, de vloer en het werkblad zelf. Het is zelfs voor professionals die al tientallen jaren met natuursteen werken niet altijd onmogelijk om lichte schade te voorkomen. Bedenk dus eens hoe groot de schade kan zijn als u weinig tot geen ervaring heeft met het plaatsen van natuursteen oppervlakken in een keuken of badkamer.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen krijgen, neem dan gerust contact met ons op. Vraag nu een offerte aan als u een nieuwe set keukenbladen wilt bestellen.

Keukenblad installatie – zelf doen of laten doen?

Wij laten de keuze aan u over. U heeft de mogelijkheid om het keukenblad zelf te installeren of het te laten doen door onze installateurs. Kiest u ervoor om het zelf te installeren, weet dan wel dat hier enkele voorwaarden aan vast zitten. Een keukenblad is erg zwaar en er moeten met veel dingen rekening gehouden worden. Het installeren van een keukenblad, of een werkblad van natuursteen in het algemeen, is een klus die u niet in uw eentje kan uitvoeren. Daar zijn de bladen simpelweg de zwaar voor. U zult dus samen met een aantal vrienden of kennissen een dag uit trekken voor het installeren van uw nieuwe keukenblad en spoelbak.

Wij adviseren onze klanten daarom om het keukenblad door onze specialisten te laten installeren, tegen een kleine vergoeding. Deze prijs wordt niet meegenomen in de prijsopgave.