ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Garantie

Bij ons ontvangt u standaard garantie en service op uw aanschaf van werkbladen, ongeacht voor welk steensoort u heeft gekozen. Op de spoelbakken, kranen en overige accessoires krijgt u 2 jaar garantie. Wij bieden u deze garantie aan, omdat we zeker zijn van onze producten en de kwaliteit ervan. Topmerken Silestone en Compac zijn marktleiders op het gebied van composiet en ook onze andere stenen zijn afkomstig van natuursteen fabrieken die enkel het beste van het beste leveren.

Mochten er zich toch enige complicaties voordoen, dan worden deze uiteraard verbeterd, met het inwachten van de voorwaarden van de garantie en algemene voorwaarden. De voorrijkosten zijn hier niet bij inbegrepen.

Natuursteen = goedkoop?

Wij besparen de kosten van een uitgebreide showroom, veel personeel, enorme opslagruimtes en veel zaken die niet direct noodzakelijk zijn voor het verkopen van stenen. Al deze kosten die wij besparen worden bij andere aanbieders aan de prijs toegevoegd. Bij ons betaalt u dus een stuk minder.

Onze kwaliteit en service zijn niet minder, vanwege de lage prijzen. Wij kunnen u de scherpste prijs aanbieden, omdat wij vele kosten besparen door het hebben van een webwinkel. Zo hoeft u ook niks bij te dragen aan deze kosten. Wij leveren enkel topkwaliteit. Doordat wij de bladen direct uit de fabriek leveren, ontvangt u alleen het beste. Bovendien kan uw levering volledig naar wens afgesteld worden omdat iedere bestelling op maat wordt gemaakt. Vraag nu zelf een werkblad aan volgens uw specificaties en vul het offerteformulier in.

Showroom of webwinkel?

De kosten van enorme showrooms, personeel, opslagruimtes en voorraden zijn kosten die wij niet hebben door het hebben van een webwinkel. Hierdoor bespaart ook u deze kosten en kunnen we u de scherpste prijs aanbieden. Een aankoop plaatsen, doet u natuurlijk het liefst na het zien en aanraken van het product. Ook dat is geen enkel probleem. Voor een kleine vergoeding sturen we u een paar stalen op die u op uw gemak kunt bekijken en beoordelen. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd bellen en onze specialisten staan voor u klaar. Wij kunnen u informeren over dingen zoals afwerkingen, verschillende uitsparingen, plinten en nog veel meer. Daarnaast is het aan u de keus of u uw keukenblad zelf wilt installeren of dat liever laat doen door onze ervaren installateurs. Indien u ervoor kiest om het zelf te doen, weet dan wel dat hier bepaalde voorwaarden aan vast zitten.

Op de videopagina van onze website kunt u zelf zien wat de eigenschappen en verschillen zijn van de stenen en materialen die wij leveren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan een kijkje in de FAQ. Staat u vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier. Geen vragen meer? Prima, u kunt dan meteen een offerte aanvragen.