ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

Onze stenen worden aangepast in de natuursteen fabriek. Met veel enthousiasme worden de bladen gemaakt, gesneden, afgewerkt en vervoerd. Extreem hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. De bladen worden rechtstreeks vanuit de fabriek geïmporteerd. Zo blijven wij toezicht houden op de kwaliteit en kunnen wij voortdurend een lage prijs aan u bieden. Geen irritante verkopers, geen showrooms in dure winkelstraten, maar wel kwaliteit, goede service en een zeer scherpe prijs. Dagelijks komen onze producten naar Nederland en België uit het mooie, zonnige Portugal. Hier worden deze met open armen ontvangen. Natuursteen wordt, dankzij het aantrekkelijke aanbod dat alsmaar betaalbaarder wordt, steeds populairder in de Benelux

Voor eventuele vragen over de productie kunt u altijd contact met ons op nemen. U kunt ook meteen erachter komen hoe betaalbaar natuursteen voor u is door ons offerte formulier in te vullen.

De natuursteen fabriek

De natuurstenen van granietkeukenblad.be worden geleverd met veel zorg en liefde in de natuursteen fabriek. Als stenen niet goed behandeld worden, kunnen deze zeer kwetsbaar worden. De terrazzo, graniet, composiet en keramische keukenbladen die wij leveren, worden met uiterste zorg geproduceerd in de natuursteen fabriek. Bovendien wordt het aanbrengen van een gepolijste, suede, volcano, matte of ovo uiterlijk wordt met grote zorg uitgevoerd. Samen met de diverse kleuren en verschillende productreeksen die wij aanbieden, zorgen deze afwerkingen ervoor dat het kiezen van een natuursteen werkblad een zeer persoonlijke ervaring is.

Om de stenen zo te produceren, zijn de beste materialen en machines nodig. Bij het uitzagen van een gat voor bijvoorbeeld de kraan, komen er trillingen vrij. Daarom is er een nieuwe techniek ontwikkeld waarbij de trillingen geen schade of andere narigheden veroorzaken. Het natuursteen voor de keukenbladen worden grotendeels met de machine gelift. Mocht dit niet anders kunnen, liften wij de keukenbladen heel zorgvuldig in een meestal verticale positie. Er worden meerdere zogenaamde check momenten ingesteld, zodat wij zicht houden op de productie. Zo houden wij de kwaliteit hoog en blijven wij verbeteren op het gebied van kwaliteit en service. Werkbladen die niet voldoen aan onze strenge eisen komen de fabriek niet uit.

Heeft u vragen over het productie proces, dan informeren we u graag verder via de mail of telefoon. U kunt ons ook uitnodigen voor een gesprek of laat een berichtje achter op onze Facebook pagina. Wilt u zien wat voor moois er allemaal geproduceerd kan worden in een natuursteen fabriek zoals die van Silestone of Compac, dan raden we u aan om even een kijkje te nemen op onze site. En als u wilt weten wat het allemaal gaat kosten, dan kunt u een offerte formulier invullen.