ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Graniet Keukenblad

Graniet is in de afgelopen jaren een populair materiaal geworden. Dit komt vooral door zijn prachtige uitstraling en praktische eigenschappen. Door de hittebestendigheid van een granieten keukenblad kunt u zorgeloos hete pannen op het blad plaatsen. Wij raden u wel aan om uit voorzorg onderzetters te gebruiken. Bij een snelle temperatuurverandering kan de kleur veranderen. Graniet is makkelijk te onderhouden en behoudt zijn prachtige kleur.

Elk keukenblad van graniet is een uniek keukenblad. Graniet is een natuursteen en alles in de natuur is niet gelijkmatig aan elkaar. Graniet is een zwaar, stevig materiaal. Er zijn diverse kleuren en graniet heeft een hittebestendige werking. Elk stuk graniet is niet hetzelfde maar behoudt wel zijn topkwaliteit. Verder is een granieten keukenblad bestand tegen krassen omdat het gesteente voor een groot gedeelte uit kwarts bestaat, een van de hardste mineralen ter wereld. Kwarts is ook het belangrijkste component van Silestone en Compac composiet.

Graniet keukenblad – nu ook betaalbaar voor u

Het is al een lange tijd mogelijk om een keukenblad aan te schaffen van het materiaal graniet. Het enige probleem was dat het niet betaalbaar was. Mensen die tot de hogere inkomensklassen behoorden, waren meestal de enige die een granieten keukenblad konden aanschaffen. Door de gemoderniseerde technieken en machines is een keukenblad van graniet voor iedereen betaalbaar geworden.

Daarnaast is het tegenwoordig makkelijker om blokken graniet uit de aarde te ontginnen om deze daarna in de natuursteen fabriek te bewerken. Graniet is namelijk niet door mensenhanden gemaakt maar is afkomstig uit de aarde en is miljoenen jaren geleden onder hoge druk en hete temperaturen gevormd. In de fabriek wordt deze op maat gesneden, bewerkt en voorzien van een speciale afwerking, volgens de specificaties die u heeft opgegeven bij uw offerte.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Wij bieden u de laagste prijs aan en dat komt omdat er een aantal factoren meespelen. Wij besparen kosten door het niet hebben van een uitbundige showroom, enorme opslagruimtes, overschot aan personeel en grote voorraden. Onze voorraad  staat naast de fabriek waar de bladen gemaakt en bewerkt worden. Zo besparen wij de kosten aan transport en tussenpersonen. Doordat de bladen direct vanuit de fabriek worden geleverd, behoudt het blad zijn topkwaliteit. Wij leveren de bladen bij uw thuis en installeren deze voor u, indien u dit wenst. U kunt het ook zelf installeren, maar hier hangen enkele voorwaarden aan vast. Ook is het mogelijk om het blad op te meten of dat te laten doen door onze deskundige.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor het beste advies.