ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Naast keukenbladen leveren wij ook vensterbanken, tafelbladen en badkamerbladen. Wij kunnen in de fabriek de stenen veranderen zoals u dat wilt.

Vraag een offerte aan. Als u een ander blad wilt hebben dan een keukenblad of badkamerblad of een werkblad voor op een andere locatie ziekt, dan kunt u dit aangeven in de offerte zodat wij kunnen kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Als het op de website niet staat beschreven hoe u het precies wilt hebben, neem dan contact met ons op.

Badkamerbladen zoals u het wilt

De materialen die wij gebruiken voor de badkamerbladen zijn composiet, graniet, keramiek en terrazzo. Wij kunnen de badkamerblad leveren in dezelfde kleur als uw badkamer, als u dit wilt. U kunt zelf kiezen uit de verschillende kleuren en per steen soort en merk zijn er ook verschillende afwerkingen en randen beschikbaar. U kunt dus uw badkamerblad zo persoonlijk maken als u dat zelf. Al deze mogelijkheden vindt u ook terug wanneer u ons offerteformulier invult.

Welke soort natuursteen is de beste keuze voor u? Wij zullen dit aan u zelf over laten, maar als u wilt kunt u bij ons terecht voor deskundig advies. Van alle steen soorten die wij hebben, is graniet een van de meest bijzondere en sterkste gesteentes. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij werkbladen van graniet van te voren afgedicht worden zodat water geen kans krijgt om in het materiaal in te trekken. Kijk verder op onze productpagina’s voor het hele assortiment werkbladen van graniet.

Spoelbakken en kranen

Naast het leveren de badkamerbladen, is het ook mogelijk om deze voor u te installeren. Bij een badkamerblad kunnen wij ook prachtige spoelbakken leveren in RVS en stenen uitvoering maar ook in een tegeltjesvariant. Ook verzorgen wij kranen die zullen passen bij de rest van uw badkamer.

U kunt de precieze maten van uw badkamerblad en de naam van de stenen die u wilt gebruiken in de offerte doorgeven. Ook is het mogelijk om de kranen of wasbakken door te geven waar u interesse in heeft. Wij zullen u zo snel mogelijk offerte toesturen.

Wilt meer informatie hebben over service en de garantie tijdens de levering van de badkamerbladen, treuzel dan niet om een kijkje te nemen belletje. Op onze website kunt u gemakkelijk stalen aanvragen om een indruk te hebben van het materiaal en de kleur. Wilt u meer informatie, dan kunnen wij een van onze medewerkers bij u langs laten komen voor een persoonlijk advies.